TERRORISMI / VASTATERRORISMI

Terrorismi

Terrorismin uhka on kasvanut merkittävästi Euroopassa ja myös Suomessa.

Terrorismi. Suomesta on lähtenyt huomattava määrä henkilöitä Isiksen riveihin, joista useat kymmenet henkilöt ovat jo palanneet takaisin Suomeen. Suomessa on yli 350 tiedossa olevaa henkilöä, joilla on kytköksiä terrorismiin. Viranomaisten resursseilla kaikkia terrorismikytköksistä epäiltyjä on mahdotonta seurata pitkiä ajanjaksoja. Yhden henkilön jatkuvaan seurantaan tarvitaan useita poliisia, johon ei valitettavasti viranomaisilla ole resursseja.

Viranomaiset tekevät hyvää työtä ja he pyrkivät estämään kaikki mahdolliset iskut. Valitettavasti tosiasia on se, että kaikkia iskuja ei pystytä estämään, kuten olemme muualla Euroopassa huomanneet. Iskuja voivat tehdä, myös yksittäiset henkilöt, joiden suunnitelmia voi olla, lähes mahdotonta selvittää etukäteen. Myös viranomaisten resurssit ovat rajalliset, eikä kaikkia terroristien mahdollisten iskujen kohteita pystytä valvomaan koko aikaa. Suojelupoliisin terrorismin uhka-arvio (paina tästä)

Terrorismi ja siihen varautuminen

Terrorismiin kannattaa ja pystyy varautumaan jo ennakkoon, teettämällä vastaterrorismin asiantuntijoilla perusteelliset uhkakartoitukset ja turvallisuussuunnitelmat nimenomaan terrori-iskujen varalta ja niihin vaadittavat toimenpidesuositukset sekä tilaamalla turvallisuuspalvelut asiantuntijayritykseltä (vastaterrorismi). Nämä yhdessä muodostavat tehokkaan ja ennaltaehkäisevän toimintamallin, jolla voidaan vähentää tai jopa estää mahdollisia terrori-iskuja ja niiden vaikutuksia.

Terrori-iskut

Terrori-iskut voivat olla esimerkiksi ajoneuvoilla, teräaseilla, ampuma-aseilla, kemiallisilla aineilla, jne. tehtäviä hyökkäyksiä siviilihenkilöitä tai viranomaisia vastaan. Turvallisuuskartoituksissa otamme huomioon, kaikki mahdolliset hyökkäysmenetelmät, joita terroristit saattavat käyttää. Järjestämme myös tehokkaan kulunvalvonnan, teemme huolellisen postintarkastuksen sekä paljon muuta mikä liittyy vastaterrorismiin.

Terrorismi ja vastaterrorismi – palvelut terroristien aiheuttamiin uhkiin

Olemme vastaterrorismin asiantuntijayritys ja osa henkilökunnastamme on sertifioitu vastaterrorismin asiantuntijoita. Yrityksemme tekee turvallisuussuunnitelmat yrityksiin, tapahtumiin sekä julkisiin tiloihin. Tarjoamme myös turvallisuuspalveluita kohteisiin, jotka voivat olla mahdollisesti terroristien iskujen kohteina. Yrityksemme palveluksesta löytyy kotimaisia sekä ulkomaisia vastaterrorismin asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus terrorismin vastaisesta toiminnasta, useista eri maista, kuten Israel, Ranska, Italia, sekä useat Lähi-Idän ja Afrikan maat. Lisäksi löytyy kotimaista osaamista eri viranomaistahoilta, kuten Suposta.

  • Turvallisuuskartoitukset
  • Turvallisuussuunnitelmat terrori-iskujen varalle
  • Vastaterrorismi koulutetut tarkkailijat, profiloijat, jne.
  • Erikoisosaajat suojaamaan kohteita, tapahtumia sekä henkilöitä.
  • Matkustusturvallisuussuunnitelmat

Terroristien tekemien iskujen vaikutuksia voidaan pienentää tai  jopa kokonaan ennaltaehkäistä. Varmista yrityksesi tai tapahtumasi turvallisuus ja tilaa meiltä turvallisuuskartoitukset, turvallisuussuunnitelmat sekä kohteiden ja tapahtumien turvaaminen. 

Ota yhteyttä tästä

terrorismi