TAPAHTUMATURVALLISUUS

 

tapahtumaturvallisuus

Tapahtumaturvallisuus

Tapahtumaturvallisuuden ammattilaisemme hoitavat kaikki turvallisuuteen liittyvät asiat, alkaen tapahtuman turvallisuussuunnittelusta ja päättyen ammattimaisesti toteutettuihin turvallisuusjärjestelyihin. Hoidamme myös tarpeen mukaisen yhteistyön viranomaisten kanssa.

Tapahtumaturvallisuus. Yrityksemme järjestää tapahtuman luonteesta riippuen joko turvamiehiä tai järjestyksenvalvojia, joilla on vuosien kokemus turvallisuusalan eri osa-alueista.

Tarjoamme turvamiehiä ja järjestyksenvalvojia esimerkiksi:

  • Yritystilaisuuksiin (kokoukset, yt-neuvottelut, yrityksen juhlat, ym.)
  • Yksityistilaisuuksiin (juhlat, perinnönjako, ym. )
  • Artistiturvallisuuteen (konsertit, tapahtumat, ym.)
  • Ravintoloihin (järjestyksenvalvonta ja narikkahenkilöstö)

Turvamiehemme ovat henkilösuojauskoulutettuja, joten heitä käytämme tapahtumissa, joissa on korkeampi riski mahdolliselle häiriölle tai jos tapahtumaan liittyvän henkilön tai useamman henkilön koskemattomuutta pitää turvata. Turvamies huolehtii muustakin turvallisuudesta, kuten hätäpoistumisteistä, ensisammutuskalustosta ja ensiavusta.

Järjestyksenvalvojia käytämme tavallisissa tilaisuuksissa, joissa riski häiriölle on normaali, eikä riski- ja uhkakartoituksen perusteella ole välttämättä odotettavissa suoranaista uhkaa tapahtumalle tai tapahtuman järjestäjille. Järjestyksenvalvojillamme on vuosien kokemus ravintoloiden, yökerhojen, konserttien sekä muiden tapahtumien järjestyksen ylläpitämisestä. Meiltä myös osaava narikkahenkilöstö.

Ammattitaito: Pidämme huolen siitä, että asiakas saa aina turvallisuusalan kokeneita huippuosaajia. Työntekijämme ovat edustavia, kielitaitoisia sekä ensiaputaitoisia asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka kykenevät hoitamaan, niin pienet kuin suuretkin tapahtumat ammattitaidolla. Työntekijämme ovat olleet turvaamassa esimerkiksi, useita kansainvälisiä ja kotimaisia artisteja, yritysjohtajia neuvotteluissa sekä poliitikkoja eri tapahtumissa ym.

Varustus: Varustamme turvamiehemme tilaisuudesta riippuen esimerkiksi defibrillaattorilla, alkusammutuskalustolla sekä laajalla ensiapuvarustuksella. Järjestämme myös tarpeen mukaiset henkilökuljetukset tila-autoilla, henkilöautoilla sekä limusiineilla.