INFO

Suomen Erikoisturvaryhmä Oy

Varmistamme turvallisen toimintaympäristön muuttuvassa maailmassa.

Tarjoamme kokonaisvaltaista turvallisuusalan asiantuntijapalvelua, alkaen turvallisuuskonsultoinnista, päättyen henkilösuojaus- ja yksityisetsiväpalveluihin. Tavoitteena on ennaltaehkäistä ja vähentää omaisuus ja tietovarkauksia, häiriötilanteita ja onnettomuuksia. Käytännössä kartoitamme ja autamme selvittämään esimerkiksi kulunvalvonnan, tietoturvan, uhkaavat asiakaskohtaamiset, mahdolliset hävikit sekä kumppani- ja työntekijäriskit.

Suomen Erikoisturvaryhmä Oy:n vahvuudet turvallisuuskumppanina:

  • Nopea palvelun saanti
  • Luottamukselliset toimeksiannot
  • Laatu – Yrityksen ylin johto mukana toimeksiannoissa
  • Tietotaito turvallisuusratkaisuista globaalisti ja paikallisesti
  • Maailmanlaajuinen ja paikallinen asiantuntijaverkosto
  • Yksilölliset turvallisuusratkaisut
  • Intohimo turvallisuusalaan ja turvapalveluiden tarjoamisesta

Turvallisuuden asiantuntijapalvelut

Yrityksemme turvallisuusasiantuntijoilla on kokemusta globaalisti ja paikallisesti. Asiantuntijamme tarjoavat tehokasta turvallisuuskonsultointia yritysten erilaisiin ongelmiin ja uhkakuviin Suomessa ja ulkomailla. Lisätietoa paina tästä.

Terrorismin asiantuntijapalvelut

Yrityksemme tarjoaa ammattitaitoisia turvallisuuspalveluita kohteisiin, jotka voivat olla mahdollisesti terroristien iskujen kohteina. Yrityksemme palveluksesta löytyy ulkomaisia vastaterrorismin asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus terrorismin vastaisesta viranomaistoiminnasta, useista eri maista, kuten Israel, Ranska, Italia, sekä useat Lähi-Idän ja Afrikan maat. Lisäksi löytyy kotimaista osaamista eri viranomaistahoilta, kuten Suposta. Lisätietoa paina tästä.

Toiminta-alue

Toimimme maailmanlaajuisesti, mukaan lukien korkean riskin maat, Lähi-Idässä ja Afrikassa.